• OFFICIAL DUTCH DISTRIBUTOR
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50
  • 45 DAGEN RETOURRECHT
  • VOOR 20:00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
Naar boven

Hard Court collectie

(40 artikelen)
De Hard Court collectie is heel divers qua kleuren en patronen, maar zeker ook qua kledingstukken. De collectie biedt een divers aanbod aan broeken, jacks, korte broeken, sweaters & t-shirts. Het ene patroon is nog vrolijker als de andere. Ook voor de koudere dagen hebben we enkele opvallende hoody's met prints op de rug online staan. Waar ben jij naar op zoek? Je vindt het op Australian.nl.
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €25 - €150
Prijs
25 150
Categorie
Categorie
Kleur
Kleur
Maat
Maat
Materiaal
Materiaal
Stijl
Stijl
Kies een categorie
Sorteren

Happy Hard Court ////

Hard Court collectie
Wordt jij helemaal heppie de peppie van kleur? Dan is de Hard Court kledinglijn wat voor jou! Deze lijn heeft net als alle andere lijnen een unieke stijl. De collectie wordt als iconisch element gezien binnen de Europese Underground scene. De energieke kleuren en typische patronen uit het Australian-tijdperk worden wereldwijd nog steeds gezien als symbool van erbij horen. Hierop is de Hard Court collectie gebaseerd. Naast kleur en patronen, zijn er ook rustige kledingstukken verkrijgbaar in deze collectie. Denk aan een compleet zwart trainingspak. De kledingstukken zijn voornamelijk gemaakt uit jersey, fleece en smash.

Online Hard Court kleding bestellen bij Australian.nl
Bestel gemakkelijik en snel online jouw must-have kledingstukken van de Hard Court collectie. De meest opvallende kleuren en prints vind jij in deze collectie. Waar gaat jouw voorkeur naaruit? Check het snel online of jouw maat nog beschikbaar is en bestel! Nog niet helemaal zeker wat je nu allemaal wil bestellen? Maak je eigen wishlist online en bestel later. Vandaag besteld, dezelfde  dag verzonden naar jouw adres.