⚡️ NEW COLLECTION // AUSTRALIAN ARCHIVE, REDISCOVER THE HISTORY OF THE BRAND 
Sluiten

  • OFFICIAL DUTCH DISTRIBUTOR
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50
  • 45 DAGEN RETOURRECHT
  • VOOR 20:00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
Naar boven

Hard Court collectie

(29 artikelen)
De Hard Court collectie van Australian wordt gekenmerkt door energieke kleuren en patronen. Deze stijl is iconisch binnen de Europese underground scene. Door het dragen van deze kleurrijke collectie laat je zien dat je graag bij de scene hoort. De kledinglijn bevat naast kleur ook effen patronen zoals een compleet zwart trainingspak. Altijd op zoek naar zo’n trainingspak? Check dan snel de collectie en huidige voorraad: Check, Click & Buy now.
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €40 - €100
Prijs
40 100
Artikelgroep
Artikelgroep
Kleur
Kleur
Maat
Maat
Materiaal
Materiaal
Stijl
Stijl
Kies een categorie
Sorteren

Happy Hard Court ////

Hard Court collectie
Word jij helemaal happy van kleur? Dan is de Hard Court kledinglijn wat voor jou! Deze lijn heeft net als alle andere lijnen een unieke stijl. De collectie wordt als iconisch element gezien binnen de Europese Underground scene. De energieke kleuren en typische patronen worden wereldwijd nog steeds gezien als een symbool. Hierop is de Hard Court collectie gebaseerd. Naast kleur en patronen, zijn er ook rustige kledingstukken verkrijgbaar in deze collectie. De kledingstukken zijn voornamelijk gemaakt uit materialen als jersey, fleece en smash.

Online Hard Court kleding bestellen op Australian.nl
Bestel gemakkelijk en snel jouw musthave kledingstukken van de Hard Court collectie. In deze collectie zijn de meest opvallende kleuren en prints te vinden. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Check snel of jouw maat nog beschikbaar is! Nog niet helemaal zeker over wat je wil bestellen? Maak je eigen wishlist en bestel op een later moment.