• OFFICIAL DUTCH DISTRIBUTOR
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50
  • 45 DAGEN RETOURRECHT
  • VOOR 20:00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
Naar boven

Acetate Collectie

(251 artikelen)
De Acetate lijn van Australian is dé lijn voor onze diehard fans. De Acetaat lijn is de meest bekende lijn in de Australian collectie. De comfortabele trainingspakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en varianten die kenmerkend zijn voor Australian. De collectie is te herkennen aan de unieke stijl met opvallende bies. Ontdek jouw nieuwe favoriete Acetaat item!
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €11 - €190
Prijs
11 190
Artikelgroep
Artikelgroep
Kleur
Kleur
Maat
Maat
Materiaal
Materiaal
Stijl
Stijl
Kies een categorie
Sorteren

Famous Acetate collectie ////

Acetate collectie
Wie een echte Australian fan is, kent als geen ander de Acetate collectie. Deze kledinglijn heeft een geheel eigen stijl ontwikkelt en is met open armen ontvangen en opgenomen in de hardcore (muziek)wereld. Acetate kenmerkt zich door de veelvoud aan trainingspakken, trainingsbroeken en trainingsjacks. Deze unieke stijl wordt gecreëerd door middel van een herkenbare bies, in diverse kleuren, die terug te vinden is op de kleding. Een must voor de echte collector is dan ook om van elke nieuwe bies een artikel te bemachtigen voordat de voorraad op is. De collectie komt rechtstreeks uit Italië en is geproduceerd uit polyester en polyamide materialen. Shop jouw Acetate item nu online!

Shop jouw Acetate collectors item nu online!
Elk seizoen wordt de Acetate collectie verrijkt met must-have nieuwe items. Jij als dé Australian fan bent er als eerste bij om één van de eerste exemplaren te bemachtigen. Vooral als je houdt van comfort en losvallende kleding zijn de trainingspakken, trainingsbroek en trainingsjacks een must om te hebben. Je draagt het namelijk op de momenten dat het jou uitkomt: thuis, maar ook op jouw favoriete feestjes en festivals. Check snel de gehele collectie online. Nog geen keuze kunnen maken? Stel jouw eigen verlanglijstje op en bestel wanneer het jou uitkomt.