• OFFICIAL DUTCH DISTRIBUTOR
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50
  • 45 DAGEN RETOURRECHT
  • VOOR 23:00 UUR BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS

Retourneren

Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 45 dagen (herroepingsrecht) vanaf het moment dat PostNL het pakketje afgeleverd heeft. Hiermee krijg je de mogelijkheid om het artikel(en) te bekijken en te passen alvorens te beslissen om de aankoop te houden.  

Wij behouden ons het recht om retourzendingen te weigeren indien: De artikelen beschadigd zijn ten gevolge van gebruik of sporen van gebruik vertonen.  

Voorwaarden voor retourzending: het artikel dient ongebruikt, onbeschadigd en in exact dezelfde staat en in de originele verpakking (plastic zak) aan ons teruggestuurd te worden. Je kunt zelf bepalen welke verzendverpakking je gebruikt. Gebruik niet de plastic zak als verzendverpakking aangezien deze dan beschadigd en beplakt wordt. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst definitief.  

Retourneren
Je kunt je order heel eenvoudig via ons retourportal aanmelden. Het enige wat je nodig hebt om je retourzending aan te maken is jouw ordernummer en het e-mailadres waarmee je de order geplaatst hebt. Het ordernummer is te vinden in de ontvangstbevestiging die je per e-mail hebt ontvangen. Het retourneren van een pakket is voor je eigen rekening. De kosten van het retourneren van producten via het retourportal, zijn afhankelijk van de vervoerder.

Nadat je de stappen hebt gevolgd wordt er een retourlabel aangemaakt. Print deze uit, plak deze op de verzendverpakking en lever je pakket in bij het gewenste pakketpunt.

Let op! Voeg altijd de pakbon toe aan de retourzending zodat wij de gegevens van de bestelling hebben. Deze hebben wij nodig om jouw retourzending goed en snel te kunnen afhandelen. Indien je de pakbon niet meer hebt, voeg dan een formulier toe met daarop het ordernummer van jouw bestelling. Bewaar je verzendbewijs goed tot je retourzending door ons is verwerkt.

Quality Brands Online
T.a.v. Australian Fashion
Marconilaan 6
6003 DD Weert
Nederland  

Let op: het retour sturen van een pakketje valt onder de verantwoordelijkheid van de afzender. Wij adviseren om de retourzending met track-and-trace te versturen en de code goed te bewaren als bewijs van aflevering.  

Terugbetaling
Alle correct geretourneerde producten zullen zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst worden terugbetaald. In geval van ontbinding conform het vorige lid zal de ondernemer het bedrag dat de consument betaald heeft zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen. De terugbetaling wordt op dezelfde wijze uitgevoerd als waarmee wij de betaling hebben ontvangen.
Klantenservice