SALE // UP TO 75% // SALE
Sluiten

  • OFFICIAL DUTCH DISTRIBUTOR
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50
  • 45 DAGEN RETOURRECHT
  • VOOR 20:00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN

Betaalinformatie

Betalen op de Australian webwinkel is eenvoudig en veilig. Je hebt de keuze uit diverse betalingsmogelijkheden.  

Betalen met iDeal
iDEAL is een betaalmethode waarmee je online aankopen snel en veilig kan afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoef jij je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, TriodosBank of Van LanschotBankiers, dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.  

Betalen met Credit cards: Visa, Mastercard

Indien je kiest voor een betaling met creditcard dien je tijdens het bestelproces jouw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat je exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Jouw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat je direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.  

Paypal
Als je kiest om met PayPal te betalen word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de website van PayPal. Hier kunt jij je aanmelden voor een nieuw account of inloggen met je bestaande PayPal gebruikersnaam en je betaling bevestigen.  

Bancontact/Mister Cash (BE)
Vanuit België bieden wij de mogelijkheid om met MrCash/Bancontact te betalen. Zo heb je de mogelijkheid om vertrouwd en veilig te bestellen via jouw eigen bank.  

Giropay (DE)
Vanuit Duitsland bieden wij de mogelijkheid om met Giropay te betalen.

Sofort Überweisung (DE)
Vanuit Duitsland bieden wij de mogelijkheid om met Sofort Überweisung te betalen.

Beveiliging
Alle betalingen op de website lopen via het beveiligde platform van betalingsprovider Sisow. Bij het ingeven van jouw persoonlijke gegevens gedurende het bestelproces is de verbinding versleuteld middels een https-verbinding.
Klantenservice